Heerlijke huisbereide gerechten

De Frietloft - MenuHoud je van lekker, dagvers en huisbereid? Ben je vegetarisch of kan een sappige hamburger jou net wel bekoren? Dan vind je bij De Frietloft wat je zoekt. Kom langs voor de allerlekkerste huisbereide gerechten van Dendermonde. Ontdek hier het grote aanbod, van spaghetti tot slaatjes en vol-au-vent.

Ook voor veganisten en vegetariërs

Wij verwelkomen graag iedereen en daarom voorzien wij elke dag een groot aanbod aan heerlijke, huisbereide gerechten. Zo kan zowel de vleesliefhebber, als de veganist hier terecht. Ons aanbod aan vegetarische en zelfs veganistische gerechten is zeer groot. Heb je toch nog een speciale wens? Aarzel dan niet en laat het ons weten zodat we hier zeker rekening mee kunnen houden. Wij bakken bovendien alles in plantaardige olie waardoor ook de vegetariër zonder zorgen kan genieten van onze heerlijke frietjes.

Huisbereid en dagvers

Met veel liefde maken we dagelijks de lekkerste gerechten voor je klaar. Niet enkel knapperige frietjes of lekkere hamburgers en pita, staan op onze menukaart. Wat dacht je van verse vol-au-vent, stoofvlees of paardenworst dagvers bereid door uitbater Bart? Of heb je eerder zin in een fris en gezond slaatje met bijvoorbeeld kippenreepjes of ananas? Ben je een pastaliefhebber en begin je al te watertanden bij de gedachte aan een heerlijke spaghetti? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan onze frituur en sta versteld van al dat lekkers op de kaart.

Wist je trouwens dat wij in heel Dendermonde bekendstaan voor onze Gourmetburgers? Kom deze zeker eens proeven en geniet van de 100% rundsburger, gebakken op de plaat met verse ijsbergsla, augurken en rode ajuin. Om duimen en vingers bij af te likken.

Dranken

Natuurlijk is een maaltijd niet volledig zonder aangepaste drank. Daarom vullen wij dagelijks onze frigo’s bij met een groot assortiment aan frisdranken. Bovendien hebben wij ook vijf speciale soorten water met fruitsmaak van het merk Chaudfontaine in huis.

Heb je nog vragen? Wil je graag zelf komen proeven van onze heerlijke gerechten? Neem dan vandaag nog contact op.