Voor de lekkerste frietjes en hamburgers moet je bij frituur
De Frietloft in Dendermonde zijn

Kan een goed pak Belgische frietjes jou ook altijd bekoren? Ben je gek op heerlijke, sappige hamburgers of kies je eerder voor een lekkere pita? Bij De Frietloft ben je aan het juiste adres. Bij deze frituur in Dendermonde ben je altijd welkom om te smullen van al onze huisbereide lekkernijen. Ook vegetarische gerechten worden voorzien.

Meer dan 25 jaar ervaring

De Frietloft is een frituur die al 25 jaar haar klanten in de watten legt met lekkere gerechten. Het team bestaat uit eigenaar Bart Hemelaer en enkele enthousiaste medewerkers. In de beginjaren waren wij slechts in het weekend open maar door het grote succes, openden we stilaan ook de deuren doorheen de week. Een kinderdroom werd werkelijkheid en een passie werd een beroep.

Huisbereide gerechten

Het ruime aanbod aan huisbereide gerechten is om duimen en vingers bij af te likken. Niet alleen de verse, krokant gebakken frietjes zijn onze specialiteit, ook de heerlijke kwalitatieve hamburgers en de lekkere pita worden met liefde klaargemaakt. Alle gerechten zijn dagvers en worden huisbereid om de klanten van de allerbeste kwaliteit te kunnen voorzien. Niets is lekkerder dan echte, authentieke frietjes gebakken volgens de regels van de kunst. Wij kijken daar dan ook op toe. Verder zijn wij in heel Dendermonde en de verdere omgeving gekend voor onze heerlijke suggesties. Denk maar aan ons karaktervol stoofvlees, onze fluweelzachte vol-au-vent en de robuuste gourmetburgers die wij dagelijks met veel passie aan onze klanten serveren in onze frituur.

Parking voor de deur

De Frietloft heeft zitplaatsen voor zo’n veertig mensen. Bovendien kan je ook tijdens zomerse dagen wat zonnestralen meepikken op ons ruim buitenterras. Kom je het liefst met de auto? Dat kan. Wij voorzien een grote parking voor de zaak zodat iedereen makkelijk zijn wagen kwijt kan om snel te genieten van onze heerlijke frietjes. Betalen is mogelijk met cash, Bancontact, Visa en elektronische maaltijdcheques. Hopelijk zien we jullie snel.