Een originele foodtruck voor jouw feest

De Frietloft - FoodtruckBij frituur De Frietloft zitten we niet graag stil. Wij houden van uitdagingen, maar nog meer houden we van alle mensen gelukkig maken met onze heerlijke, huisbereide gerechten. Daarom komen wij vanaf nu tot bij jou met onze gloednieuwe foodtruck in Dendermonde. Zo kan je ook op verplaatsing genieten van onze lekkere goudbruine frietjes met een heerlijk sausje.

Vanaf 50 personen

Organiseer je een groot verjaardagsfeest en wil je een origineel concept om jouw gasten eten te geven? Zoek je een foodtruck voor op het plaatselijke festival in jouw dorp? Doet je oogappel zijn of haar communie en wil je er iets speciaals van maken? Aarzel dan niet en huur onze prachtige foodtruck in om jouw evenement tot een groot succes te maken. Vanaf 50 personen komen wij op verplaatsing frietjes bakken met een heerlijke saus naar keuze en een curryworst.

De prijs

Heb je interesse om onze foodtruck in te huren voor jouw trouwfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Een pak heerlijke frieten, een sausje en een lekkere curryworst kan je al verkrijgen voor slechts vijf euro per persoon. Ben je met minder dan vijftig man, dan wordt er een vaste kost van 100 euro aangerekend voor het ingehuurde personeel. Ben je met meer volk? Dan valt deze extra kost weg. Er worden geen vervoerskosten aangerekend in de streek rond Dendermonde. Wil je toch dat we een verdere verplaatsing maken? Ook dat is geen probleem. Contacteer ons dan voor meer informatie over de verplaatsingskosten. Wij berekenen dit met alle plezier.

Heb je nog vragen over het aanbod van De Frietloft? Neem dan vandaag nog contact op via mail, telefoon of het contactformulier.